Water

Waterinstallaties

Loodgietersbedrijf A.J. de Geus is gespecialiseerd in het aanleggen van waterinstallaties. U kunt dan denken aan menginstallaties voor douches bij sportverenigingen of het verzorgen van legionella veilige installaties voor zorginstellingen en zwembaden. Ook voor traditionele waterinstallaties zijn wij de aangewezen partij.

AJ_De_Geus-7 (hoge resolutie RGB) 1200

NEN1006 en waterwerkbladen

Wij leveren waterinstallaties volgens de NEN1006, algemene voorschriften voor leidingwaterinstallaties. Om tot een goede uitvoering van drinkwaterinstallaties te komen, zijn er aanvullende werkbladen geïntroduceerd. In deze waterwerkbladen wordt een nadere uitwerking gegeven van wat in de norm, in algemene zin, wordt gesteld. In de waterwerkbladen zijn zowel bepalingen als richtlijnen opgenomen. Wij werken volgens deze richtlijnen. De waterwerkbladen vindt u op de website van InfoDWI. Dat is de website van samenwerkende drinkwaterbedrijven in Nederland.

Legionella beveiliging waterinstallaties

Wij zijn specialist in het aanleggen van legionella veilige installaties. Vooral in grote complexen, zoals verzorgingstehuizen, sportcomplexen en zwembaden ligt de nadruk bij waterinstallaties op legionellabeveiliging. Aan de hand van de specificaties en inspecties wordt een beheersplan opgesteld. Vervolgens installeren wij een waterinstallatie die legionella veilig is.

Wilt u meer weten over wat wij kunnen betekenen op het gebied van waterinstallaties, mengsystemen en legionella veilige installaties, neem dan contact op. Ons werkgebied is Rotterdam Rijnmond.

AJ_De_Geus-9 (hoge resolutie RGB) 1200

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.