Over ons

Over loodgietersbedrijf A.J. de Geus Rotterdam

Loodgietersbedrijf A.J. de Geus BV is een gerenommeerd onderhoudsbedrijf in regio Rotterdam Rijnmond. We zijn in 1955 opgericht door Arie Jacobus de Geus en gestart in de binnenstad van Rotterdam. Sinds die tijd verzorgen we loodgieterswerk in de ruimste zin van het woord.

Begin jaren 70 heeft Pieter de Geus, de zoon van Arie Jacobus, het bedrijf overgenomen en de mooie werkzaamheden voortgezet. Begin jaren 80 is het bedrijf verhuisd van de binnenstad van Rotterdam, naar de locatie waar we nu nog steeds gevestigd zijn, Boterdiep 15 in Rotterdam-Zuid.

Inmiddels staat de derde generatie De Geus aan het roer. Kevin de Geus nam het bedrijf van zijn vader over in 2013. Er werken momenteel 15 vaste medewerkers bij loodgietersbedrijf A.J. de Geus. Onze medewerkers zijn goed opgeleid om onze klanten goed te bedienen. Wij spelen in op de veranderende markt en wensen van onze klanten.

Wij zijn als loodgieter gespecialiseerd in het verzorgen van gasinstallaties, waterinstallaties, legionellabeveiliging, riolering, sanitair en dakwerk. We leveren diensten aan woningcorporaties, aannemers, vastgoedbedrijven, VVE’s, gemeente, zorginstellingen en Sportbedrijf Rotterdam.

Wilt u meer weten over ons bedrijf of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan contact op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.